24 Eylül 2010 Cuma

flormar supermatte






Uzun bir süre oldu paylaşım yapmayalı üzgünüm :(
Uzun bir süre hastaydım ameliyat, kontroller, pansuman vs. neyseki şuan iyiyim fakat şimdi de okullar açıldı :S Tırnaklarımı kestim artk sadece hafta sonra bişiler yapabileceğim.
Ne güzel tırnaklarımı yemeyide bırakmıştım şimdi tırnaklarımda oje yok ellerim hep ağzıma gidiyor kendime hakim olmalıyım ;D başarıcam başarmalıyım  hehe :))
Biraz da paylışımımdan bahsediyim flormar matte serisini çok seviyorum yoğunluk bakımından .Ben bu seriden m120 nolu ojeyi kullandım kıvamı çok güzel fevorilerim arasında :) Tırnaklarımın üstüne oje kuruduktan sonra lila yıldızlar yapıştırdım içlerinede flormar nail art na10 altın sarısı simli ojeyi kullandım çok hoş oldu ben beğendim ;)) peki siz ??
Düzenli olarak paylaşımlar yapmaya çalışacağım umarım başarırım dersler ödevler derken zaman bulabilecekmiyim bilemiorum neyse bunu zaman göstericek :) bir sonraki yazımda görüşmek üzere diğer yazımda kendi yaptığım frankeni tanıtacağım :))))

3 yorum:

  1. Geçmiş olsun canım.

    M120 gerçekten çok güzel. Bence hoş durmuş :)

    merakla bekliyorum yaptığın ojeyi :)

    YanıtlaSil
  2. cok gecmis olsun. o yildizlari nereden aldin?

    YanıtlaSil
  3. çok çok teşekkür ederim :)
    bugün göstericem kendi yaptığım ojeyi ;)
    canım yıldızları Ankara da gezereken küçük bi takı toka dükkanında görmüştüm başka bi yerde de göremedim eğer yolum bidaha düşerse hepsinden alıcam tanesi 1 tl pahalıda deil :)

    YanıtlaSil